Tarina

Chillaa Events Oy on parin innokkaan kaverin aloittama sivutoiminen bisnes tarkoituksena järjestää pieniä omakustanteisia tapahtumia. Yritys järjesti Kaivopuiston edessä jäällä talvitapahtuman jossa oli napakelkka, curlingrata, makkaranuotio, pilkkivarusteiden vuokrausta ja kahvilateltta. Kaikki ei aina mene kuin strömsössä, osakkaiden perhe-elämä ja aikataulut eivät kohdanneet ja tiet erkanivat hyvässä sovussa.

Minä Pasi Kuivanen jatkoin firman pyörittämistä. Yrityksen nimi jäi elämään vaikka tapahtumatuotanto loppui ja toiminta jatkui puolijoukkueteltan(tarkemmin JSP-teltan) ja saunateltan vuokrauksella.

V. 2015 aloitin vuosikymmenet kesämökkejä vuokranneiden vanhempieni uusimman tulokkaan, entisöidyn vuokramökki Villa Ollinniemen vuokravälityksen ja hyvin sujuneiden vuosien jälkeen kesäksi 2020 tuli 2 mökkiä lisää vuokrattavaksi.

Olen päivätyössä kuljetusalalla pääkaupunkiseudulla ja pyöritän vuokraustoimintaa sivutoimisesti kotikonttoriltani. Toimin vuokraustoiminnassa lakien ja asetusten mukaisesti kaikki verot maksaen.

Vanhempieni jalanjäljissä haluan tarjota kaikille mukavan vuokrakokemuksen ja toivottaa tervetulleeksi vuokraamaan mökkejä tai telttoja kauttani!

Pasi Kuivanen

Lomamökki Villa Ollinniemi Saimaalla
Pasi_ite