Puolijoukkueteltan vuokrausehdot ja hinnasto

Puolijoukkueteltan / JSP-teltan vuokraushinnasto:

Vuokraushinnat Savotta JSP-teltalle (JoukkoSidontaPaikka):

60 € / Arkipäivä (Nouto ja palautus välillä ma-to)

100 € / 3 päivää tai viikonloppu (Nouto ja palautus välillä to-ma).

140 € / viikko.

Noudot ja palautukset yleensä ilta-aikaan vuokralleantajan osoitteesta tai kiiretilanteessa erikseen sovitussa paikassa.

Pitempiaikaisissa vuokrauksissa kysy tarjousta!

Palautuksen myöhästymisestä sakotetaan 60 € jokaiselta alkavalta uudelta päivältä. Tämä siksi, että joudumme tarjoamaan joko eioota tai juuri palautettua kosteaa telttaa mahdolliselle seuraavalle teltan jo varanneelle asiakkaalle. Joten mahdollinen viivästys palautuksessa kannattaa huomioida jo vuokrattaessa. Poikkeavat vuokra-ajat ovat neuvoteltavissa.
Hinnat sisältävät alv 24 %.
Puolijoukkueteltan / JSP-teltan hintaan sisältyy telttakangas köysineen, keskisalko, nurkkasalkoja 8 kpl, maakiiloja 8 kpl, kamiina savutorvella, pajavasara kiiloja varten. Telttakangas, salot ja maakiilat kukin omissa kangaspusseissaan.

 

Puolijoukkueteltan / JSP-teltan vuokrausehdot:

1. Vuokrakaluston saatavuus, nouto- ja palautusajankohta ja muut asiat sovitaan ennakolta puhelimitse tai sähköpostitse. Vuokralleottajalta tarvitaan täydelliset nimi, yritys ja yhteystiedot vuokrasopimusta varten.

2.Vuokrauksesta lähetetään lasku vuokralleottajalle ja  maksaminen tapahtuu ennakkoon tilisiirrolla. Tarvittaessa kiireellisissä vuokrauksissa vuokrahinta voidaan maksaa noudettaessa käteisellä sisältäen 24 % arvonlisäveron.

3. Vuokrakalusto noudetaan Chillaa Events Oy:n käyntiosoitteesta ja palautetaan samaan paikkaan, ellei muuta ole sovittu. Vuokralleottaja on velvollinen todistamaan henkilöllisyytensä.

4. Vuokralleottajalla on oikeus tarkistaa vuokrakaluston asianmukainen kunto noudettaessa. Lisäksi vuokralleantaja on velvollinen antamaan vuokralleottajalle riittävän opastuksen ja ohjeet kaluston käytöstä.

5. Vuokralleottajan tulee käyttää vuokrakalustoa huolellisesti vain niille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön ja puhdistaa käytön jälkeen. Kalustoa ei saa pakata ja säilyttää märkänä yli vuorokautta. Mikäli paluu lykkääntyy, kalusto on kuivattava.

6. Vuokrakalustoa ei saa viedä maasta ilman vuokralleantajan suostumusta.

7. Vuokrakaluston jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on kielletty.

8. Vuokralleottajan tulee palauttaa vuokrakalusto vuokralleantajalle välittömästi vuokrakauden päättyessä samassa kunnossa kuin se oli noudettaessa. Mahdollisista myöhästymistä tai puutteista kalustossa veloitetaan hinnastojen mukaisesti. Mikäli kalustoa ei palauteta ajoissa ja myöhästymisestä ei ilmoiteta, asia ilmoitetaan poliisille.

9. Vuokrakalusto ei ole Vuokralleantajan toimesta vakuutettu. Vuokralleottaja vastaa tarvittaessa kaluston asianmukaisesta vakuuttamisesta.

10. Vuokralleantaja vastaa vuokrakaluston normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista.

11. Vuokralleantaja ei vastaa vuokrakaluston käytöstä tai rikkoutumisesta vuokralleottajalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista.

12. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokrakalustolle vuokra-aikana aiheutuneet vahingot ja niistä johtuvat kustannukset. Vuokralleottajan on välittömästi ilmoitettava vuokralleantajalle kalustossa ilmenneestä virheestä tai kalustoa kohdanneesta vahingosta tai varkaudesta. Varkaudesta on tehtävä viipymättä ilmoitus poliisille.

13. Jos jokin vuokrakaluston osa häviää tai tuhoutuu, tämä aiheuttaa vuokralleantajalle ylimääräistä työtä ja kustannuksia, sekä mahdollisesti estää harmillisesti seuraavia vuokralleottajia saamasta kalustoa ajoissa käyttöönsä. Osaa tuotteista ei saa nopeasti tilalle yksittäiskappaleina, joten korvaushinnat ovat koko sarjalle. Joten tarkistathan pakatessasi, että kaikki on tallessa ja vältymme harmilta.

Mikäli vahinko kuitenkin käy, maksaa vuokraaja täyden korvaushinnan seuraavasti:

JSP-teltta osineen

 • Puuttuva keskisalko 180€
 • Puuttuva reunasalko 180€ (sarja)
 • Puuttuva maakiila 50€ (sarja)
 • Puuttuva kamiina 250€
 • Puuttuva kamiinan putken kipinähattu 40€
 • Puuttuva putken kappale 30€
 • Puuttuva pajavasara 20€
 • Korjauskelvoton teltta täysarvo 1300€
 • Märkänä säilytetty yli ajan ja homehtunut, eikä tuuletus auta. Täysarvo 1300€.
 • Teltassa tupakointi on kielletty. Mikäli tupakoitu, veloitetaan tuuletuksesta korvaus.
 • Reiät, repeämät ja muut korjaukset telttakorjaamon veloittamaan hintaan.
 • Pieniä kipinäreikiä emme voi täysin estää emmekä näistä voi laskuttaa, mutta reikien ehkäisemiseksi vaadimme että poltat kamiinassa lehtipuuta, mieluiten koivua.

14. Vuokralleantaja tarkistaa kaluston asianmukaisen kunnon ja määrät palautuksen yhteydessä silmämääräisesti ja kuittaa vastaanotetuksi. Vuokrasopimuksen allekirjoituksella vuokralleottaja hyväksyy kuitenkin myös mahdollisen jälkilaskutuksen, mikäli kalusto ei palautettaessa täytä sopimuksen mukaisia ehtoja tai palauttaja jättää kertomatta oleellisia kaluston vaurioita jotka selviävät vasta kalustoa uudelleen käytettäessä.