Puolijoukkueteltta / JSP-teltta

Vuokrataan Suomalainen Finn-Savotan valmistama JSP-teltta (joukkosidontapaikka) eli korotettu puolijoukkueteltta kapeampana.

puolijoukkueteltta sivultaTämä ei ole täysikokoinen puolijoukkueteltta, vaan metrin halkaisijaltaan pienempi 4 metrinen teltta.

Käytämme virheellistä nimitystä otsikoissa, jotta teltta löytyisi paremmin hakukoneissa!

Tähänkin telttaan mahtuu jopa 10 hengen porukka ja on kyllä helppo pitää lämpimänä tehokkaan kamiinan avulla. Koivuklapia vain pesään ja tarkenee.

Kamiinan tasaisella pinnalla voit keitellä kahvit tai kokkailla ruokasi. Kamiinan mukana tulee 7-osainen savutorvi, joka kulkee kätevästi kamiinan sisällä siirtymätaipaleilla. Kamiinan  irtojalat kiinnittyvät helposti neulasokilla.

Kaikki osat kulkevat nätisti omissa vahvoissa kangaspusseissaan. Koko paketin paino kaminoineen on n. 48 kg.

Teltassa riittää valoa kolmella sivustalla olevien ikkunoiden ansiosta ja pimeyden saa ylle kääntämällä tarrakiinnitteiset verhot eteen.

Vähän joutuu nöyrtymään telttaan astuessa, mutta sisällä mahtuu pitempikin kaveri seisomaan ryhdissä. Räystäskorkeus on 30 cm korkeampi verrattuna normaaliin puolijoukkuetelttaan. Halkaisija on tosin siis metrin verran pienempi.

Tekniset tiedot:

(Lainattu finn-savotta.fi -sivustolta)

Teltta:

  • Materiaali: homesuojattu / palokyllästetty puuvillapolyesteri
  • Pohjan pinta-ala: 13 m²
  • Pohjan halkaisija: 400 cm
  • Korkein kohta: 230 cm
  • Räystäskorkeus: 140 cm
  • Paino: n. 15 kg

Kamiina:

  • Paino: n. 18,5 kg
  • Koko: korkeus 30cm (+4,5cm savutorven paikka), leveys 28 cm, pituus 42 cm
  • Materiaali: teräs

Savotta JSP-teltan nimi tulee sanoista JoukkoSidontaPaikka. Kyseessä on tilava ja viihtyisä teltta jopa kymmenelle majoittujalle. 140 cm:n korkuisten seinien ansiosta oleskelu teltassa on todella miellyttävää. Teltan metallinen savutorven ulosvienti lisää teltan paloturvallisuutta. Teltan kattosaumat on teipattu vedenpitäviksi. JSP-teltta soveltuu erinomaisesti leirielämästä nauttiville ryhmille, kuten metsästysseuroille ja partiolaisille. Teltan kolmella sivulla on pakkasen ja iskun kestävät ikkunat.

 

puolijoukkueteltta edestäKaikki erähenkiset, varusmiesaikaa kaiholla muistelevat, lasketteluretkeilijät, ravintolapäivää mahdollisesti suunnittelevat, polttariporukat ja muut taisteluporukat…Tässä teille loistava tukikohta tarjolla ympärivuotisiin tarpeisiin!

Vuokraushinnat (sis. alv 24%):

60 € / Arkipäivä (Nouto ja palautus välillä ma-to) (Vain kesäaikaan)

100 € / 3 päivää tai viikonloppu (Viikonloppu = Nouto ja palautus välillä to-ma).

140 € / viikko.

 

Noudot ja palautukset yleensä ilta-aikaan vuokralleantajan osoitteesta tai kiiretilanteessa erikseen sovitussa paikassa.
Pitempiaikaisissa vuokrauksissa kysy tarjousta!

Tutustu tarkemmin hinnoittelu ja vuokrausehtoihin!Teltta1

Varaa nyt ja soita 050 5632829 / Pasi

tai laita sähköpostia info(at)chillaa.fi !

Suosittelemme pikaisissa vuokrauksissa soittamaan suoraan!!